Фасад Року 2019

КОМПАНІЯ «БАУМІТ УКРАЇНА» НАЗВАЛА ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ФАСАД РОКУ 2019»

 

«Фасад року» — унікальний захід, де збираються професіонали, які завдяки своєму таланту і матеріалам ТМ Baumit перетворюють сірі багатоповерхівки на унікальні сучасні будівлі. Це місце, де можна не лише продемонструвати, на що ти здатний, а й просто поспілкуватися з колегами, дізнатися про щось нове для себе і відпочити.
2 серпня 2019 року в ONOVO DENDRA NOTEL відбувся фінал конкурсу «Фасад року», організатором якого є компанія «Бауміт Україна». Цього року в конкурсі брало участь 50 об’єктів у трьох категоріях: висотний багатоквартирний будинок, адміністративна будівля і будівля соціально-культурного призначення, приватний житловий будинок.

ХТО ВОНИ, ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ?

7 членів журі визначили 3 переможців і 6 призерів, які отримали цінні подарунки.

Головним переможцем конкурсу стала архітектурна група будівельної компанії «Інтергал-Буд», автор об’єкта ЖК «Малахіт» (1-е місце у категорії «Висотний багатоквартирний житловий будинок»). Переможець отримав сертифікат на вік-енд в Австрії та буде представляти Україну на міжнародному конкурсі Life Challenge, який відбудеться у Валенсії наступного року. У цій же категорії почесне друге і третє місце зайняли архітектурна компанія «Архіматика» (за об’єкт ЖК «Файна Таун») і Архітектурна група будівельної компанії «Благо» (за об’єкт ЖК «Парус»). Обидва переможці отримали подарунки.

У категорії «Адміністративна будівля і будівля соціально-культурного призначення» 1-е місце зайняла архітектурна компанія archimatika, автор об’єкта «Гімназія А+». Призери у цій категорії: архітектурна група КП «Житлоінвестбуд-УКБ» (об’єкт: Школа № 42») і архітектурна компанія АІММ (об’єкт: «Оздоровчо-розважальний центр, смт Брюховичі).

У категорії «Приватний житловий будинок переможцем журі назвало архітектурну майстерню Ярослава Терлецького ArhicWood Group, автора об’єкта «Приватний будинок «Орхідея». Призерами у даній категорії, які отримали дипломи, стали Бойко Сергій (об’єкт: «Приватний котедж», м. Бровари) і Олійник Яна (об’єкт: «Будинок Бункер»).

Переможцем у номінації «Приз глядацьких симпатій» і володарем подарунка (блендера) стала архітектурна група інвестиційно-будівельної компанії «Авантаж» (об’єкт: ЖК «Фаворит»). Призер у додатковій номінації від журналу «Дом и интерьер» отримав спеціальний подарунок — розміщення статті у журналі.